ΔΙΑΦΟΡΑ

Η εξέλιξη βόμβα στο Μπρούσκο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές!

Axilleas1

Εξέλιξη βόμβα στο Μπρούσκο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές αυτή την εβδομάδα.

Παρά το προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σήφης μετά τον χωρισμό του με την Όλγα, τίποτα δεν τον σταματά από το να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος φλερτάρει την Αναστασία, ενώ ο κίνδυνος παραμονεύει συνεχώς για τη Βασιλική, όταν γνωρίζει τον Μανούσο Ροκάκη στο καφενείο της Κωνσταντίνας.

AdTech Ad

Δευτέρα, 14 Μαρτίου

Ο Σήφης ζητά από την Αναστασία να έρχεται σε επαφή με την Όλγα στη δουλειά, καθώς εκείνος τσακώνεται συνεχώς μαζί της. Στη συνέχεια, τα δύο αδέλφια συγκρούονται για άλλη μια φορά με αφορμή την Άλκηστη. Παρά, μάλιστα, τις προειδοποιήσεις του Παύλου, ο Σήφης επιμένει να θέλει να πλησιάσει τη γυναίκα. Την ίδια στιγμή, ο δολοφόνος εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Έτσι, η στιγμή να βγάλει από τη μέση αυτούς που τον αναγνώρισαν έρχεται. Στο μεταξύ, η Αλίκη δεν φαίνεται να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι θα ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο και, μολονότι ο Χρήστος δείχνει κατανόηση, φαίνεται ότι η υπομονή του εξαντλείται. Η Λούκια, από την άλλη, μοιάζει επηρεασμένη από τη συμπεριφορά και την επιμονή του Νικηφόρου, όταν ο άντρας, για άλλη μια φορά, προσπαθεί να την προσεγγίσει όλο πάθος. Σε υστερία, όμως, βρίσκεται και η Αλεξάνδρα, που χωρίς δισταγμό και δίχως να σκεφτεί τις συνέπειες αγκαλιάζει τον Νεκτάριο στο κτήμα. Όμως, κανείς από τους δύο δεν αντιλαμβάνεται πως ο Μάνθος τους βλέπει. Την ίδια στιγμή, η Ελευθερία καταλήγει σε συμφωνία με τους Ματθαίους και πλέον φαίνεται ότι μια καινούργια συνεργασία αρχίζει, με μοναδικό πρόβλημα όμως το γεγονός ότι φλερτάρει τον Αχιλλέα -και όχι μόνο- φέρνοντάς τον οε σχετικά δύσκολη θέση. Απροετοίμαστη είναι και η Δάφνη, όταν η Γεσθημανή μπαίνει δυναμικά στο σπίτι της.

Τρίτη, 15 Μαρτίου

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας πηγαίνουν να κάνουν τον υπέρηχο που επιτέλους θα τους αποκαλύψει το φύλο του μωρού τους. Ωστόσο, στο γραφείο του γυναικολόγου τους περιμένει μια εξέλιξη την οποία δεν θα μπορούσαν να φανταστούν σε καμία περίπτωση. Στην Κρήτη, η Βασιλική αναρρώνει από τον τραυματισμό της, αλλά εξακολουθεί να ζει με τον τρόμο του άντρα που την καταδιώκει συνεχώς και παντού. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής διώχνει με τον χειρότερο τρόπο από το σπίτι του τόσο τη Χρυσάνθη όσο και τον Πάτροκλο, τον οποίο αρνείται να δεχτεί κοντά του και τον οδηγεί στην απελπισία. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης κανονίζει δείπνο με την Άλκηστη στο σπίτι του. Το ίδιο βράδυ, και ενώ την περιμένει προκειμένου να της κάνει το τραπέζι, έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη που θα τον απογοητεύσει. Παράλληλα, οι μέρες περνούν και η Βασιλική βγαίνει για πρώτη μέρα από το σπίτι της για να επισκεφτεί το καφενείο της Κωνσταντίνας, Εκεί την περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά αντικρίζει κατά πρόσωπο τον Μανούσο. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάει Κρήτη προκειμένου να συνεννοηθεί με τον Σήφη για το πώς θα κι-νηθούν με το θέμα του Πάτροκλου. Η απόφαση αυτή, όμως, προκαλεί μεγάλη αντίδραση εκ μέρους της Μελίνας.

Τετάρτη, 16 Μαρτίου

Ο Σήφης έχει στο μυαλό του συνεχώς την Άλκηστη. Από την άλλη, η Όλγα, μετά τις μεγάλες συγκρούσεις μαζί του, παραιτείται από τους Γιάννα-” κάκηδες – κάτι που δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο η Αννα… Συγχρόνως, παρά τα παρακάλια και τις ανησυχίες της Μελίνας, ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να πάει στην Κρήτη, ώστε να πα-γιδέψει τον Πάτροκλο και να τον ξεμπροστιάσει. Πρόβλημα δημιουργείται και στη σχέση του Μάρκου και της Δάφνης, όταν η Γεσθημανή διεκδικεί, απειλώντας τους, τη θέση της στο σπίτι τους. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος, σοκαρισμένος μετά την ανακοίνωση της Αλεξάνδρας, της δείχνει με έμμεσο τρόπο ότι δεν συμφωνεί μ’ αυτήν την εγκυμοσύνη. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια είναι έτοιμη να κρατήσει το παιδί. Κουρασμένη και ταλαιπωρημένη λόγω της κατάστασης που βιώνει με τον Ματθαίο είναι και η Αναστασία, που του ανακοινώνει ότι έχει πλέον καταλάβει ότι, με το που βγει το διαζύγιο τους, θα πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή της με κάποιον άλλο. Η Βασιλική πηγαίνει στο κα-φενείο της Κωνσταντίνος και εκεί συστήνεται για πρώτη φορά με τον Μανούσο Ροκάκη. Οι εφιάλτες από εκείνο το μοιραίο βράδυ, με τη δολοφονία της κοπέλας, επιστρέφουν. Η Βασιλική τον αναγνωρίζει, και εκείνος δεν χάνει ευκαιρία και επιχειρεί για άλλη μια φορά, αψηφώντας κάθε κίνδυνο, για να τη βγάλει από τη μέση…

Πέμπτη, 17 Μαρτίου

Ενώ ο κίνδυνος παραμονεύει έξω από το σπίτι της, η Βασιλική, έχοντας τραβήξει κρυφά με το κινητό της τη φωτογραφία του Μανούσου Ροκάκη, τη δείχνει στη Μελίνα, με την ελπίδα να τον αναγνωρίσει και να τον καταγγείλουν στην Αστυνομία. Παράλληλα, π Χρυσάνθη προ-σπαθεί να απαλύνει τπ λύπη του Πάτροκλου, μετά τπ σκληρή αντιμετώπιση του Διαμαντή. Εν τω μεταξύ, Σήφης και Ολγα, έχοντας χάσει κάθε σημείο επικοινωνίας μεταξύ τους, εξαπολύουν κατηγορίες ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, ενώ η Αναστασία, απογοητευμένη από τον Ματθαίο, δέχεται το διακριτικό φλερτ του Νικηφόρου. Στο μεταξύ, μετά την «εισβολή» της Γεσθημανής στο, σπίτι τους και την ανοχή της Δάφνης, ο Μάρκος μαζεύει τα ρούχα του και βρίσκει άσυλο στου Παύλου. Παράλληλα, στην Κύπρο, η νοσταλγία για τα αγαπημένα της Χανιά οδηγεί την Αλίκη στο να διακοσμήσει το σπίτι της κατά τέτοιο τρόπο, που προκαλεί τον εκνευρισμό του Χρήστου. Οταν η Μελίνα αντιλαμβάνεται πως ο Αχιλλέας σκοπεύει να πιέσει την Αλεξάνδρα να διακόψει την εγκυμοσύνη της, συγκρούεται άσχημα μαζί του, ενώ στο καφενείο της Κωνσταντίνας επικρατεί αναστάτωση όταν εμφανίζεται η Αστυνομία γυρεύοντας τον Μανούσο Ροκάκη. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης καταφέρνει να παρασύρει και να παγιδεύσει τον Πάτροκλο.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου

Ο Σήφης με την απειλή του όπλου εξαναγκάζει τον Πάτροκλο να ομολογήσει πως αυτός είναι υπεύθυνος για την απαγωγή της Μελίνας, γεγονός που στη συνέχεια προκαλεί την έκρηξη του Διαμαντή. Την ίδια στιγμή, στην Κύπρο ο Αχιλλέας κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια να πείσει την Αλεξάνδρα να κάνει έκτρωση, προκαλώντας όμως την έκρηξη της Μελίνας. Παράλληλα, ο Νεκτάριος φοβάται για την αντίδραση της Δήμητρας στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της κοπέλας. Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Μανούσος Ροκάκης παρουσιάζει άλλοθι και αφήνεται ελεύθερος από την Αστυνομία, συνεχίζοντας να προκαλεί τρόμο στη Βασιλική, την οποία πια δεν πιστεύει κανείς. Από την άλλη, ο Νικηφόρος, συνεχίζοντας τα ύπουλο σχέδια του, επιχειρεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αναστασία πως έχει συμμετοχή στις εγκληματικές πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν και, παράλληλα, ενοχοποιεί τη Χρυσάνθη. Την ίδια μέρα ο Ματθαίος πάει στην Κρήτη και μια αναπάντεχη αντίδραση της Αναστασίας θα τον παρασύρει να εκφράσει τα πραγματικό συναισθήματα του.

Πηγή: Mytv

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button