ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aιγαiο: Επιβεβαιώvεται Ο Φόβoς Ερvτoγάν! Η «Mυστική» Συμφωνία Πoυ Aλλάζει Τα Πάvτα! Φωτo

Aιγαiο: Επιβεβαιώvεται Ο Φόβoς Ερvτoγάν! Η «Mυστική» Συμφωνία Πoυ Aλλάζει Τα Πάvτα! Φωτo

Miα συμφωνία πoυ αλλάζει στην κυριολεξία το πάντα.

Βάσει του δημοσιεύματος, οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και εντός του 2020 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία. Εάν προχωρήσει και υλοποιηθεί η αγορά, η Ελλάδα θα ενισχύσει κάθετα το….

Miα συμφωνία πoυ αλλάζει στην κυριολεξία το πάντα.

Μαχητικά 4ης+ γενιάς στην Ελληνική Πολεμική αεροπορία.

Βάσει του δημοσιεύματος, οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και εντός του 2020 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία.

Εάν προχωρήσει και υλοποιηθεί η αγορά, η Ελλάδα θα ενισχύσει κάθετα το επιχειρησιακό της πλεονέκτημα στο Αιγαίο, στις αναχαιτίσεις.

Σε μια νέα αγορά μαχητικών αεροσκαφών -4ης+ πλέον γενιάς- ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ελλάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 18 μαχητικά

αεροσκάφη 4ης γενιάς που θα προμηθευτεί από τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα τα «Παραπολιτικά» γράφουν πως Ελλάδα και Γαλλία έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την αγορά 18 μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για προσύμφωνο εξαγοράς 10 μαχητικών 4ης+ γενιάς Rafale C F3-R, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα είναι παλαιότερης έκδοσης και θα προέρχονται από το στοκ της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει, επίσης, πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έχουν συμφωνήσει για την αγορά η οποία, εάν πραγματοποιηθεί, θα μεταβάλει σημαντικά τα δεδομένα, από αέρος στο Αιγαίο.

Τα 8 παλιότερα μοντέλα θα δοθούν δωρεάν

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», τα οκτώ γαλλικά παλαιότερης έκδοσης θα δοθούν στην Ελλάδα δωρεάν και αφορούν της εκδόσεις F1 & F2.

Μπορούν να πραγματοποιούν αποστολές αναχαίτισης με το ραντάρ RBE2 (Radar à Balayage Electronique 2 plans) PRESA και τους πυραύλους MICA EM/IR.

Τα 10 γαλλικά νέας γενιάς, όπως υποστηρίζεται, «θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά».

Πρόκειται για τα Rafale C F3-R που φέρουν RBE2 AA τεχνολογίας AESA και πυραύλους BVR METEOR με εμβέλεια 100 χλμ. no escape zone 60 χλμ. ταχύτητα 4 Μach.

Εάν προχωρήσει και υλοποιηθεί η αγορά η Ελλάδα σε συνδυασμό με τα 24 Mirage 2000-5Mk II που έχει στον στόλο των μαχητικών, θα ενισχύσει κάθετα το επιχειρησιακό της πλεονέκτημα στο Αιγαίο, στις αναχαιτίσεις…

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button