ΔΙΑΦΟΡΑ

Aπαγόpευση Kυκλοφοpiας: Aυτά Είvαι Τα Πρώτα 4 Μέτpα Πoυ «Χαλαρώvoυν» Στις 4 Mαΐoυ

Aπαγόpευση Kυκλοφοpiας: Aυτά Είvαι Τα Πρώτα 4 Μέτpα Πoυ «Χαλαρώvoυν» Στις 4 Mαΐoυ

Ποια είναι τελικά τα πρώτα μέτρα που «χαλαρώvoυν»;

Ε, ρε τι έχει να γίνει στα κομμωτήρια…Όλο το σχέδιο αποκλιμάκωσης των μέτρων από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρα από την 27η Απριλίου, που ήταν γνωστό λίγο ως πολύ ότι θα άνοιγαν όλα τα…

Όλο το σχέδιο αποκλιμάκωσης των μέτρων από την κυβέρνηση.

Το σχέδιο αποκλιμάκωσης των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού αποκαλύπτει σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ το huffingtonpost.gr χωρίζοντας σε χρονικές περιόδους ανάλογα με το είδος της χαλάρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρα από την 27η Απριλίου, που ήταν γνωστό λίγο ως πολύ ότι θα άνοιγαν Υποθηκοφυλακεία, Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία, η ημερομηνία σταθμός για την μερική κατάργηση της καραντίνας είναι η 4η Μαΐου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του σάιτ σε αυτήν την ημερομηνία κατέληξαν

μία σειρά από επιτροπές λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων, στελέχη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας αλλά και διάφοροι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άρση Μέτpων- Mόλις Αvακοινώθηκε! Η Πρώτη Μετακίνηση Πoυ Απελευθεpώνεται

Οι προτάσεις των επιτροπών θα έχουν τελικό αποδέκτη τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση οι οποίοι αναμένεται στα επόμενα εικοσιτετράωρα να αποφασίσουν και να αναγγείλουν την άρση των πρώτων μέτρων στις 4 του επόμενου μήνα.

Το επόμενο δίμηνο θα υπάρξει μία σειρά άλλων αποφάσεων, οι οποίες ακόμα σχεδιάζονται

αλλά οι πληροφορίες του σάιτ αναφέρουν πως η άρση των μέτρων που αφορούν την 4η Μαΐου είναι οριστική.

Όσον αφορά τον γενικό πληθυσμό θα υπάρξει πλήρης ελευθερία των μετακινήσεων, με εξαίρεση τα νησιά, ο περιορισμός όμως των συγκεντρώσεων μέχρι το πολύ 10 άτομα παραμένει.

Την ίδια ώρα, όσον αφορά τις επιχειρήσεις και την αγορά, στον κλάδο των κομμωτηρίων και των επιχειρήσεων υγιεινής, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, αποκλειστικά με ραντεβού και τήρηση όλων των κανόνων που εφαρμόζονταν στα ανοιχτά καταστήματα.

Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα λειτουργούν, επίσης, με τους κανόνες που εφαρμόζονται ως αυτή τη στιγμή στα ανοιχτά καταστήματα.

Ένας από αυτούς είναι η τήρηση των αποστάσεων, με μόνο έναν πελάτη ανά 15 τετραγωνικά μέτρα. Από τη χαλάρωση του μέτρου αυτού εξαιρούνται μέχρι στιγμής τα πολυκαταστήματα και τα πολύ μεγάλα καταστήματα…instanews.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button