Απαλλαγείτε από τα Μυρμήγκια Κάνοντας Αυτά τα 5 Απλά Πράγματα. Το 2ο Είναι το Πιο Βασικό!

Εμφανίζονται από το πουθενά και είναι πάντα ενοχλητικά. Η αλήθεια είναι όμως πως μπορείτε να τα διώξετε πολύ γρήγορα αν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Βρήκαμε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τα απομακρύνετε από το σπίτι σας!

Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσετε τον τύπο μυρμηγκιών που έχετε απέναντί σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μυρμηγκιών εκεί έξω αλλά εάν θέλετε να τα απομακρύνετε μια για πάντα, θα πρέπει να ξέρετε τον τύπο τους. Ψάξτε στο διαδίκτυο για να δείτε τι έχετε απέναντί σας.

Το δεύτερο βήμα είναι να καθαρίσετε τα πάντα.

Τα μυρμήγκια τρέφονται με τα αποφάγια μας, οπότε αν θέλετε να μειώσετε τους πληθυσμούς τους, θα πρέπει να αρχίσετε το καθάρισμα.

Σκουπίστε τις επιφάνειες και πετάξτε όλα τα ψίχουλα. Αυτό θα μειώσει τους αριθμούς τους μέσα σε μία μέρα.

Το τρίτο βήμα είναι να βάλετε παγίδες εκεί που τα βλέπετε πιο συχνά.

Το πιθανότερο είναι να περάσουν ξανά από περιοχές που υπήρχε φαγητό. Είτε χρησιμοποιείτε κάποιο χημικό ή φυσικό δηλητήριο, θα υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα αν έχουν εύκολη πρόσβαση.

Μην ενοχληθείτε αν δείτε περισσότερα από πριν, γιατί καθώς βρίσκουν καινούργια “τροφή» θα έρθουν τρέχοντας αλλά με τον καιρό το δηλητήριο θα κάνει την δουλειά του.

Σημαντικό: Μην σκοτώσετε όλα τα μυρμήγκια όταν τα δείτε γιατί έτσι δεν θα μπορέσετε να μεταφέρετε το δηλητήριο στην φωλιά τους.

Το τέταρτο βήμα είναι να καθαρίσετε κάθε ίχνος τους.

Τα μυρμήγκια αφήνουν ίχνη που ενώ δεν μυρίζουμε, κατευθύνουν άλλα μυρμήγκια στην τοποθεσία που είχαν τα καλύτερα ευρήματα.

Αφού τα μυρμήγκια έρθουν σε επαφή με το δηλητήριο, θέλετε να σταματήσουν να οδηγούν και άλλα έντομα στο σπίτι.

Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από 3:1 νερό με ξύδι και καθαρίστε τα πατώματα ή τους πάγκους

Το πέμπτο βήμα είναι να διατηρήσετε καθαρό το σπίτι σας από μυρμήγκια.

Τώρα που τα έχετε διώξει, θα πρέπει να τα κρατήσετε και μακρυά. Υπάρχουν μερικοί τρόποι να το καταφέρετε αυτό.

Εάν βρείτε την φωλιά τους, ρίξτε βραστό νερό για να την καταστρέψετε και να ελπίζετε να την ξαναχτίσουν πιο μακρυά από το σπίτι.

Για να προστατέψετε το σπίτι σας, κάτι απλό όπως ο χυμός λεμονιού μπορεί να τα κρατήσει μακρυά. Τα μυρμήγκια μισούν την οξύτητα και δεν πλησιάζουν στον χυμό λεμονιού.

Αυτά τα κόλπα θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό από τα μυρμήγκια!

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.