ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΩΡΑ !! Έκτακτο ΕΠΙΔΟΜΑ-ΑΝΑΣΑ 1.000 ευρώ …ΔΕΙΤΕ …

Ï ðñùèõðïõñãüò Ê. Óçìßôçò åðéóêÝöèçêå ôï êÝíôñï åîáôïìéêåõìÝíçò ðáñÝìâáóçò ôïõ ÏÁÅÄ,óôï Êáìáôåñü.Óôç öùôïãñáößá ôï õðïêáôÜóôçìá ôïõ ÏÁÅÄ óôï Êáìáôåñü.

Την χορήγηση έκτακτου επιδόματος από τον ΟΑΕΔ,
ως εφάπαξ οικονομική ενίσχυση, ύψους χιλίων ευρώ, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εργασία, για κάθε εργαζόμενο της επιχείρησης «Γενική Καλωδίων Αφοί Ορφανίδη ΑΒΕΤΕ».

Δικαιούχοι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, έχοντας ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης.

Η καταβολή θα γίνει μετά την προσκόμιση καταλόγου από το σωματείο των εργαζομένων, και σχετικού ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, βάσει του οποίου θα προκύπτει η εργασιακή σχέση με την εταιρία και η τυχόν άσκηση του δικαιώματος επίσχεσης εργασίας εκ μέρους του εργαζόμενου, στον οποίο θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

*Το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου.
*Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών.
*Ο αριθμός μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (AMΚΑ).
*Ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου (ΑΦΜ).
*Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (ΙΒΑΝ).

Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης, που εκ παραδρομής δεν έχουν περιληφθεί στον κατάλογο δικαιούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση θεραπείας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ…

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button