ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άpση Μέτpων: Mόλις Αvακοιvώθηκε! Η Παράταση Πoυ Θα «Στεvαχωρiσει» Πoλλούς

Άpση Μέτpων: Mόλις Αvακοιvώθηκε! Η Παράταση Πoυ Θα «Στεvαχωρiσει» Πoλλούς

Ποια περιοριστικά μέτρα πήραν παράταση;

Μαζί με την κοινωνική απόσταση – η μάσκα πλέον – θα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Ωστόσο, παράταση παίρνουν τα περιοριστικά μέτρα για το άνοιγμα….

Μαζί με την κοινωνική απόσταση, η μάσκα πλέον θα αποτελεί

ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα άνοιγαν

Ωστόσο, με ΚΥΑ των αρμοδίων Υπουργών που αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα με ισχύ μέχρι και την 16.5.2020, παράταση παίρνουν τα παρακάτω περιοριστικά μέτρα.

Ορίζονται, επίσης, οι προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται για τη διασφάλιση των μέτρων προστασίας και πρόληψης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19.

Παράταση παίρνουν τα περιοριστικά μέτρα, που σημαίνει ότι δεν θα ανοίξουν

για τους πιστούς μέχρι τις 16 Μαΐου, παρά την άρση των μέτρων, οι εκκλησίες.

Με ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας με ισχύ μέχρι και την 16.5.2020 παρατείνεται, με τις ήδη ισχύουσες προϋποθέσεις, η δυνατότητα τέλεσης λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων κ.ο.κ.

Kι αυτό, πάντα με την παρουσία μόνο θρησκευτικού λειτουργού και του απαραίτητου

βοηθητικού προσωπικού και χωρίς την παρουσία άλλων προσώπων, ενώ επιτρέπεται εκ νέου η ατομική προσευχή.

Είχε ανακοινωθεί ότι η ημερομηνία που θα επιστρέψουν οι πιστοί για την Θεία Λειτουργία, ορίζεται η 17η Μαϊου.

Ορίζονται και οι προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται για τη διασφάλιση των μέτρων προστασίας και πρόληψης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19….athensmagazine.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button