ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που τρέχουν για προσλήψεις στο Δημόσιο – Αιτήσεις τώρα για 278 θέσεις εργασίας

Είσαι άνεργος και ψάχνεις δουλειά; Το Dikaiologitika News, συγκέντρωσε όλες τις προκηρύξεις που τρέχουν αυτήν τη στιγμή στο δημόσιο.

Θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ σε δήμους για αποστολή βιογραφικού. Πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες και τα δικαιολογητικά για τις αιτήσεις.

ΕΥΑΘ: Αιτήσεις για νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Προσλήψεις τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΥΑΘ Α.Ε. που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης ειδικοτήτων, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, TE Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Οδηγών Οχημάτων.

ΑΣΕΠ: 55 προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ – Θέσεις εργασίας σε πέντε περιοχές

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής.

ΟΣΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 160 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Ο Οργανισμός δημοσίευσε και τα απαραίτητα έντυπα για την συμπλήρωση των δικαιολογητικών.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οφείλουν να καταθέσουν το έντυπο ΣΟΧ 9, το οποίο σπάνια χρησιμοποιείται σε διαγωνισμούς του Δημοσίου.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται στις 11 Νοεμβρίου.

Θέσεις εργασίας στον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών (έναντι αντιτίμου) του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που εδρεύει στην Ραφήνα Ν. Αττικής.

22 θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» στο Δήμο Ιλίου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη είκοσι δύο (22) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΦΑ), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών

υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) 2019-20», συνολικής διάρκειας έως και οκτώ (8) μήνες, με ωριαία αποζημίωση και όχι πέραν της 31-07-2020.

22 ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Προσλήψεις στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ.

«Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου – Χολαργού (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.)», που εδρεύει στο Χολαργό Ν. Αττικής.

Προσλήψεις 4 γιατρών στο Γενικό νοσοκομείο Θήρας

Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.) ανακοινώνει την πρόσληψη 4 γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για 12 μήνες με καθεστώς έκδοσης από αυτούς

απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, προκειμένου για την υποστήριξη της παροχής των υπηρεσιών υγείας.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button