ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Ξεκιvούν Oι Aρvητικές Aπαvτήσεις Στα SMS Eξόδoυ

Στα «ΑKPA» Ο Χαρδαλιάς: Ξεκιvούν Oι Aρvητικές Aπαvτήσεις Στα SMS Eξόδoυ

Πότε δεν θα μπορούμε να βγούμε.

Στα «ΑΚPA» ο Χαρδαλιάς- Αλλάζουν τα δεδομένα σε συγκεκριμένες μετακινήσεις μετά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η παράταση του lockdown αποτελεί γεγονός, με την αυξητική τάση των κρουσμάτων να προκαλεί….

Πότε δεν θα μπορούμε να βγούμε.

Η μεγαλύτερη αλλαγή θα αφορά στα μηνύματα.

Αλλάζουν τα δεδομένα σε συγκεκριμένες μετακινήσεις μετά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού. Νέα παράταση δίνουν στο lockdown τα 3.200 κρούσματα που είχαμε χτες.

Η παράταση του lockdown αποτελεί γεγονός, με την αυξητική τάση των κρουσμάτων να προκαλεί τεράστια ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα και στους κύκλους της κυβέρνησης.

Αν και δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μέχρι το τέλος Μαρτίου -με τις

αρχές Απριλίου να είναι επίσης πιθανό σενάριο-, το σχέδιο της σταδιακής μετάβασης έχει ήδη εκπονηθεί και περιλαμβάνει… δραστικές αλλαγές.

Η μεγαλύτερη αλλαγή θα αφορά στα μηνύματα που θα στέλνουμε στο 13032 -τον νέο αριθμό για την αποστολή SMS εξόδου μόνο για ψώνια- τα οποία θα έχουν περιορισμένο επιτρεπτό αριθμό και είναι πιθανό να λαμβάνουν και απορριπτική απάντηση αιτήματος.

Τι σημαίνει αυτό;

Το 13032 θα είναι η νέα εφαρμογή για SMS η οποία θα δίνει το πράσινο φως για έξοδο στην αγορά. Η επιβεβαίωση του μηνύματος που θα αποστέλλεται στους πολίτες θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και θα εκδίδεται μόνο μία φορά την ημέρα.

Σε απόπειρα νέου SMS εξόδου, θα αποστέλλεται αρνητική απάντηση, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ελέγχου ο πολίτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης….

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button