ΔΙΑΦΟΡΑ

Εγώ αν ήμουν ο Σκιαδαρέσης θα τον είχα πλακώσει στις μπουνιές και στις κλωτσιές.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Ο Σπύρος Θεοδόσης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό με την Τζένη Ιωακειμίδου και την Γιώργο Κιμούλη και αναφέρθηκε στην δική του δυσάρεστη εμπειρία παρενόχλησης.

Σπύρο παρακολουθείς καθημερινά τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής για τις καταγγελίες συναδέλφων σου που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας. Πως αντιδράς σε όλα αυτά;

Οι άνθρωποι που έχουμε μια ενεργή παρουσία στο χώρο τα γνωρίζουμε, εδώ και πολλά χρόνια. Λέγοντας όμως τα γνωρίζουμε, εννοώ για τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου. Δεν γνωρίζαμε αυτές τις λεπτομέρειες.

Το θέμα εδώ έχει ξεφύγει. Στην περίπτωση του κύριου Λιγνάδη μένεις σοκαρισμένος με αυτές τις αποκαλύψεις, γιατί όταν έχεις να κάνεις με ένα ανήλικο παιδί, σοκάρομαι. Από εκεί και πέρα όταν μιλάμε για ενήλικους ανθρώπους δε με σοκάρει τίποτα.

Κανένας δεν έχει ανάγκη να απολογηθεί για τις επιλογές του. Πρέπει όλοι μας να κρατάμε μια επιφύλαξη μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, γι αυτό και θέλω να είμαι επιφυλακτικός με το «ξέσκισμα» που γίνεται για το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Καλώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται αν έχει κάνει όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πουν γιατί τώρα, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Τώρα όμως είναι η ώρα να μιλήσουν, τώρα είναι η ευκαιρία και ο καθένας ό,τι κρύβει μέσα του να το εξωτερικεύσει.

Αυτό βέβαια, χωρίς να φτάσουμε στο άλλο άκρο, διότι έχω ακούσει «καταγγελίες» που είναι καταγγελίες για πέντε λεπτά δημοσιότητας, γιατί όταν έχεις να πεις κάτι, παίρνεις το θάρρος και μιλάς με όνομα και επίθετο. Όλοι έχουμε κάποια ιστορία να πούμε για παρενόχληση.

Φαντάζομαι θα έχεις δεχτεί κι εσύ περίεργες προτάσεις στο χώρο.

Ναι έχω δεχτεί. Εγώ αντιδρώ διαφορετικά, αντιδρώ στην στιγμή. Όσον αφορά την δική μου περίπτωση ερωτικής παρενόχλησης δεν θέλω να πω όνομα γιατί δεν έγινε και κάτι, ήταν μια ερωτική παρενόχληση του τύπου: «Αν δεν μου «κάτσεις» δεν θα πάρεις τον ρόλο». Ε και; Αφού δεν γουστάρω ας μην πάρω και το ρόλο. Αυτό που λένε θα σου κλείσει μια πόρτα, δεν ισχύει, θα σου κλείσει μια πόρτα, αλλά θα σου ανοίξουν άλλες δύο μετά.

Πόσα χρόνια είσαι στο χώρο και πότε έγινε αυτό;

Αυτό έγινε πριν από περίπου 17 χρόνια. Είμαι 25 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου. Δεν έχω δουλέψει με κάποια από τα ονόματα που έχουν καταγγελθεί. Δεν έχω την πολυτέλεια να επιλέγω κάθε σεζόν με ποιον επιθυμώ να συνεργαστώ γιατί κάθε σεζόν έχω το άγχος για το αν εργαστώ κάπου. Προσπαθώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θα περνάω καλά.

Έχω βρεθεί και σε καταστάσεις με δύσκολες συνεργασίες και επειδή έχω υπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια το εμπορικό θέατρο και όχι το ποιοτικό, τελικά αυτά που ακούγονται στις τελευταίες μέρες προέρχονται από το ποιοτικό, στο εμπορικό αν έχουν γίνει κάποια περιστατικά επεμβαίνουν οι ηθοποιοί και δίνουν την λύση.

Όπως η Κάτια Δανδουλάκη έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Πέτρο Φιλιππίδη, σε άλλη μια δουλειά που ήμουν εγώ η κυρία Αλιφέρη, πήρε το μέρος ενός νέου ηθοποιού και έδιωξε από την παράσταση τον πρωταγωνιστή για κακή συμπεριφορά.

Παρόλα αυτά γιατί δεν είπες το όνομα του;

Δεν θέλω να ρίχνω λάσπη στον ανεμιστήρα, αν κάτι με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ και δεν μπορούσα αν το διαχειριστώ σαν άντρας θα έβγαινα μιλήσω με όνομα και επίθετο. Μεγάλωσα με άλλο ήθος και γαλουχήθηκα από πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Αν ήμουν εγώ στη δουλειά που ήταν ο Φιλιππίδης και άκουσα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να λέει ότι «ναι ήμουν μπροστά», εγώ αν ήμουν ο Σκιαδαρέσης θα τον είχα πλακώσει στις μπουνιές και στις κλωτσιές. Σου μιλάω ειλικρινά.

Χαίρομαι για όλα αυτά που γίνονται στο θέατρο. Αυτό γίνεται για το καλό μας. Θα γίνει μεγάλο ξεκαθάρισμα στο θέατρο. Τα δέκα κακοποιά στοιχεία που κάνουν κακό θα τα αποβάλει το ίδιο το θέατρο και οι θεατές.

Έχεις υπάρξει μάρτυρας σε παρόμοια σκηνικά βίας;

Παρακολουθούσα τις προάλλες μια συνέντευξη ενός ηθοποιού που είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη να λέει πως του ασκούσε πάνω στην σκηνή σωματική βία αλλά αργότερα και πίσω από την σκηνή, διότι ήθελε λέει να εκτονωθεί και βγήκαν κάποιοι που ήταν μπροστά στο συμβάν στα τηλεοπτικά παράθυρα και είπαν ότι αν μας καλέσει ο εισαγγελέας θα πούμε την αλήθεια.

Με συγχωρείς αλλά θα ήμουν μπροστά σε τέτοιο σκηνικό βίας και δεν θα είχα μπει στη μέση να τον πλακώσω στις κλωτσιές και θα περίμενα να γίνει η καταγγελία; Εμείς οι «εμπορικοί» δεν τα σηκώνουμε αυτά!

Έκανες παρέα με την Τζένη Ιωακειμίδου όταν συνεργαζότανε με τον Γιώργο Κιμούλη. Είχες μάθει κάποιο περιστατικό από τη συνεργασία τους;

Η Τζένη Ιωακειμίδου δεχόταν μια πίεση, όπως έχει περιγράψει, το είχαμε κουβεντιάσει, της έλεγα να κάνει υπομονή αλλά αυτό χειροτέρευε. Μέχρι που κάποια στιγμή, σε κάποια σκηνή ο Γιώργος Κιμούλης της πέταξε ένα ποτήρι που ήταν μέσα στην σκηνοθεσία του έργου, αλλά έπρεπε να το πετάξει έτσι ώστε να μην κινδυνεύει η συνάδελφος.

Αυτός το πέταξε και ευτυχώς που είχε γρήγορα αντανακλαστικά η Τζένη, το απέφευγε και της πέρασε ξυστά. Η Τζένη φυσικά αντέδρασε, είχε τα κότσια, είναι μαγκάκι και δεν μασάει από τότε, γι αυτό και ήταν η μόνη που του έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Του έκλεισε Παρασκευή και Σάββατο το θέατρο και ο κόσμος ήταν έξω ουρές. Τον υποχρέωσε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη παρουσία και του δικηγόρου του. Φυσικά δεν σταμάτησε όλο αυτό, είχε κι άλλες δυσκολίες αλλά δεν ήταν τόσο ακραίες.

Σπύρο, εάν κάποιος από τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς σου κάνει μια καλή πρόταση συνεργασίας, θα επέλεγες να δουλέψεις μαζί τους;

Πιστεύω πως όχι αλλά αν αληθεύουν όλες οι καταγγελίες δεν θα μπορούσα εκ των προτέρων να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους γιατί είμαι ο πιο ήσυχος και ανενόχλητος συνάδελφος που υπάρχει. Ο πρώτος και τελευταίος που δέχομαι σε μια δουλειά είναι ο εαυτός μου. Όποια πρόταση και να μου γίνει από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα μπορώ να συνυπάρξω μαζί τους για πάνω από μια εβδομάδα, θα τσακωθούμε.

Τα «Διλήμματα» στο Open Tv και στο «Ευτυχείτε» σκίζουν και φέτος. Πως νιώθεις γι αυτό;

Έχει καταφέρει η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου να χτυπάει πρωτιές η εκπομπή. Η ενότητα με τα διλλήματα πήγαινε πολύ καλά από πέρσι και με την συμμετοχή και την δική μου αλλά και της Αλίκης Κατσαβού πάει ακόμα καλύτερα. Καθημερινά παλεύουμε και αγωνιούμε για να κάνουμε καλύτερο το αποτέλεσμα για τον κόσμο. Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα και είμαστε οικογένεια.

Ετοιμάζεις κάτι σε περίπτωση που το καλοκαίρι ανοίξουν και πάλι τα θέατρα;

Υπήρχε η πρόταση με τον Σπύρο Μπιμπίλα να ανεβάσουμε την παράσταση «Ανεβαίνοντας στην Σκάλα» που είχαμε κάνει στο Θέατρο Χυτήριο αλλά είναι με την έξαρση της πανδημίας είναι ρευστά τα πράγματα.

ΠΗΓΗ .gossip-tv.gr .

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button