ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Είναι η σόδα «όπλο» κατά του καρκίνου; Και αν ναι, γιατί μας το κρύβουν;

Κάθε χρόνο περίπου οχτώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την ασθένεια του καρκίνου.

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα επόμενα χρόνια ο αριθμός των θανόντων από καρκίνο αναμένεται να αυξηθεί δραματικά.

Ο Dr Mark Sircus αναφέρει για την αλκαλικότητα της σόδας και το pH της. Σύμφωνα με τον ερευνητή γιατρό, η Σόδα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για ένα ευρύ αριθμό ασθενειών.

Μπορείτε να σώσετε τα νεφρά σας χρησιμοποιώντας την μαγειρική σόδα. Είναι γεγονός πως η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για πολλά προβλήματα υγείας,

ακόμα και για την ανεπάρκεια των νεφρών. Αυτό είναι σκόπιμα άγνωστο στον κόσμο για ευνόητους λόγους.

Ας κάνουμε μια απλή επίδειξη το πώς πίνουμε την σόδα. Ο παρουσιαστής Marcus Guiliano είναι ο σεφ

και ο ιδιοκτήτης του Aroma Thyme Bistro, που βρίσκεται στο Hudson Valley της Νέας Υόρκης.

Έτσι απλά ένα ξεχασμένο υλικό, η μαγειρική σόδα που κάνει θαύματα σε πολλά προβλήματα υγείας και όχι μόνο,

είναι εφιάλτης για τις παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες που διαχειρίζονται εκατομμύρια με τα φάρμακα που μας πασάρουν κάθε χρόνο.

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το fraptime.eu δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button