ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ…

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Πριν λίγο έγινε γνωστό – έφυγε απο την ζωή Ελληνίδα ηθοποιός

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Πριν λίγο έγινε γνωστό,έφυγε απο την ζωή η γνωστή ηθοποιός Μαρίνα Πεφάνη

Καλό παράδεισο….

Μαρίνα Πεφάνη
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1965.

Φιλμογραφία
Χωρίς αύριο (1990) [μητέρα Τάνιας Αργυρίου]
Ραντεβού με το θάνατο (1989)
Το παιδί του σωλήνα (1982)
Αλλαγή και το λουρί της μάνας (1982)
Η σκλάβα (1970)

Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)
Το όνειρο της Κυριακής (1970)
Γαμπρός από τη Γαστούνη (1969)
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969)
Αδυναμίες (1969

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)
Δοσατζού επιχείρηση γαμπρός (1966)
Θυσία (1966)
Λουίζα (1966)

Να ζη κανείς ή να μη ζη; (1966) [Στέλλα]
Φίφης ο ακτύπητος (1966)
Φως… νερό… τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Ο ατσίδας (1962)[κάνει πάρτι στο σπίτι της]
Κατήφορος (1961)

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός (1961)[τουρίστρια]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1960)
Ερωτικά παιχνίδια (1960)

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button