ΚΟΣΜΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΤΩΡΑ:…….έπεσαν τα πρώτα πυρά!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΤΩΡΑ:Ξεκίνησε εμφύλιος στα Σκόπια – έπεσαν τα πρώτα πυρά!

Ξεκίνησε η εμφύλια σύγκρουση στα Σκόπια με σκοπιανά τεθωρακισμένα,
στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις με βαρύ οπλισμό να αναπτύσσονται στο Τέτοβο και σε όλες τις περιοχές, πόλεις-κωμοπόλεις που υπάρχει αλβανικός πληθυσμός.https://hellaspress-angel.blogspot.gr/

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι τράβηξαν και τις φωτογραφίες που θα δείτε, έχουν πέσει και τα πρώτα πυρά!https://hellaspress-angel.blogspot.gr/

Την ίδια στιγμή χιλιάδες υποστηρικτές του Γκρουέφσκι βγήκαν στους δρόμους -μιλάνε για 100.000- για να διαδηλώσουν εναντίον των Αλβανών και της «Αλβανικής Πλατφόρμας».

Οι στρατιωτικές δυνάμεις αναπτύσσονται τόσο σε κύριες οδούς όσο και σε δευτερεύοντες, γεγονός που σημαίνει άμεση έναρξη επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα, η παραστρατιωτική οργάνωση των Σλάβων των Σκοπίων, ”Λιοντάρια”, με διάγγελμα κήρυξε τον πόλεμο στους Αλβανούς. Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Λόγω της σοβαρότητας της πολιτικής κατάστασης στα Σκόπια, αισθανόμαστε την ανάγκη να υπερασπισθούμε τους πολίτες της χώρας.

Δεν λαμβάνουμε μέρος με καμία πλευρά των πολιτικών κομμάτων θα κάνουμε κριτική σε όλους χωρίς εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του κράτους. Η Ειδική Μονάδα «Λιοντάρια» βλέπουν μόνο το συμφέρον της χώρας και των πολιτών τους, ανεξάρτητα από θρησκευτικές, φυλετικές, εθνικές ή πολιτικές διαφοροποιήσεις.

Καλούμε τον πρόεδρο της χώρας, να καλέσει τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Αλβανίας και δημόσια να απολογηθεί για λογαριασμό της χώρας του στην ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας με την παρουσία της Πλατφόρμας των Τιράνων.Εάν δεν το κάνει, ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Αλβανίας να απελαθεί αμέσως από τη χώρα μας.

Τα αλβανικά κόμματα να σταματήσουν την εθνικιστική ρητορική και προωθήσουν τη συνύπαρξη και το σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και να εγκαταλείψουν την ουτοπική ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας.

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι η ενότητα και η ανεξαρτησία του κράτους προστατεύονται.
Ζητάμε από τα σλαβικά κόμματα να καθίσουν σε ένα κοινό τραπέζι και να καθορίσουν με ακρίβεια τις κόκκινες γραμμές σε σχέση με το σλαβικό πληθυσμό, τα εθνικά συμφέροντα και τα δικαιώματα των εθνοτικών κοινοτήτων στο νότιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων. Και να μην επιτρέψουν σε εθνική κοινότητα να ευνοείται σε βάρος των άλλων εθνικών κοινοτήτων», τονίζουν. hellaspress-angel.blogspot.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close