Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία του Ηρακλείου, λόγω φωτιάς που έχει εκδηλωθεί κοντά στον οικισμό της Κνωσού.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά ξεκίνησε από ξερά χόρτα.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ συνεχώς ενισχύονται και με άλλες δυνάμεις.
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου η φωτιά να μην απειλήσει τα σπίτια του οικισμού.
Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής, έχουν βγει έξω από τα σπίτια τους, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν τις περιουσίες τους.
Σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια βρίσκεται η φωτιά η οποία ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας λίγο μετά την Κνωσό στο Ηράκλειο, προκαλώντας πανικό. Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά στον οικισμό ο οποίος απειλείται, αφού από τις φλόγες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κινδυνεύουν τα σπίτια.
Μάλιστα συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός άνδρα που είδε τις φλόγες να φτάνουν στο πατρικό του σπίτι και χρειάστηκε η βοήθεια πυροσβεστών και κατοίκων της περιοχής για να αποφευχθούν τα χειρότερα.


Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !
Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.