ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου, σίτισης και ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα | ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι οι δικαιούχοι

02

Παροχές για δωρεάν ρεύμα, επίδομα ενοικίου, και κάρτα αλληλεγγύης, με τις ίδιες διαδικασίες και για τον ίδιο ακριβώς χρόνο που είχε αρχικά εγκριθεί, θα πάρουν οι δικαιούχοι των προγραμμάτων ανθρωπιστικής κρίσης.

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα αποτελέσματα των αιτημάτων επανεξέτασης για τις παροχές του προγράμματος, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, με βάση τα οποία ωφελούνται ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται απευθείας την ιστοσελίδα www.anthropocrisis.gr ή να οδηγούνται σε αυτή μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου με τους προσωπικούς κωδικούς που εισέρχονται και στο taxis, είτε να απευθύνονται στα ΚΕΠ.

Το πρόγραμμα αφορά σε :

• δωρεάν ρεύμα για δύο τετραμηνίες, που αντιστοιχούν σε δύο εκκαθαριστικούς τετραμηνιαίους λογαριασμούς.
• επίδομα ενοικίου για εννέα μήνες.
• επιδότηση σίτισης μέσω της κάρτας αλληλεγγύης για εννέα μήνες.
• Όσοι έχουν λάβει έγκριση για επίδομα ενοικίου, μπορούν να ενημερωθούν από τα ΚΕΠ για τον τρόπο με τον οποίο θα δηλώσουν στο σύστημα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να αρχίσει η επιδότηση…

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button