To Facebook έχει γίνει πια κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Σε τέτοιο βαθμό που ανά λίγα λεπτά ή ακόμα και… δευτερόλεπτα – για κάποιους που δεν

μπορούν να φανταστούν πλέον τον εαυτό τους χωρίς αυτό – γίνεται το λεγόμενο «τσεκάρισμα» του λογαριασμού.

Ως γνωστόν, όμως, οι διαδικτυακοί σας φίλοι ξέρουν κάθε στιγμή και με ακρίβεια

πόση ώρα πριν έχετε μπει στο Facebook, κάτι που οι περισσότεροι δεν θέλουν να συμβαίνει.

Πώς, λοιπόν, μπορείτε να αποκρύψετε αυτό το στοιχείο που είναι ορατό στους άλλους;

Με δύο απλά βήματα!

1) Μετά τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό, πατήστε την επιλογή «Ρυθμίσεις λογαριασμού»

(Αccount Settings) που βρίσκεται στο μενού πάνω δεξιά. Ύστερα πατήστε την επιλογή «Εφαρμογές» (Apps) που βρίσκεται αριστερά.

2) Έπειτα πατήστε την επιλογή «Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use). Αμέσως μετά «ξετικάρετε» την επιλογή «Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές» (My app activity).

Αυτό ήταν! Έχετε «εξαφανίσει» τα ίχνη σας.. newsbomb.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.