ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ…..ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ…..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…..

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Πέθανε η ηθοποιός Μαρία Ζαφειράκη

Ήταν παντρεμένη με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Σπύρο Κωνσταντόπουλο

Έφυγε αθόρυβα από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/11) η ηθοποιός Μαρία Ζαφειράκη.

Γεννήθηκε στην Κοζάνη και σπούδασε στην δραματική σχολή του Μιχαηλίδη. Υπήρξε ένας άνθρωπος του θεάτρου πιστή στην τέχνη της που πάλεψε για να κρατήσει υψηλά τα πιστεύω της.

Από το ξεκίνημα της ως ηθοποιός έγινε μέλος του ΣΕΗ το 1956. Δουλέψε παραπάνω από 40 χρόνια στο θέατρο με την πρώτη

της εμφάνιση το 1955 στο έργο ΟΘΕΛΛΟΣ του Σαίξπηρ με τον θίασο του Καρούσου που ανέβηκε στο θέατρο ΕΣΠΕΡΟΣ στην Θεσσαλονίκη.

Πλούσια ήταν η παρουσία της και στον κινηματογράφο, την τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο όπου έλαβε μέρος

σε διάφορα θεατρικά έργα αλλά και σε εκπομπές συνέχειας. Είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Σπύρο Κωνσταντόπουλο (πέθανε το 2007) με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.

Φιλμογραφία

Το χάραμα (1994)
Άλκηστη (1986) [Ζαμπέλη]
Τα τσακάλια (1981)
Ισόβια (1980) [Όλγα Μάγερ]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974) [Καλλιόπη Μοναχογιού]
Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) [Βάρνα]
Ερωτική συμφωνία (1972)
Η ώρα της αλήθειας (1969)[Ελένη Απέργη]
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Το κανόνι και τ΄αηδόνι (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Καρδιές που ξέρουν ν`αγαπούν (1967)
Κατάρα είναι ο χωρισμός (1967)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Ο μπαμπάς μου κι εγώ (1963)

Η κηδεία της Μαρίας θα γίνει τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη και ώρα 4 μμ στο νεκροταφείο Αγ. Παρασκευής.

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button