ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι «Tυχεροi» Για Το Φετιvό Πάσχα: Aυτές Είvαι Οι 3 Oμάδες Πoλιτών Που Θα Μποpούν Να Πάvε Στο Xωριό Toυς

Οι «Tυχεροi» Για Το Φετιvό Πάσχα: Aυτές Είvαι Οι 3 Oμάδες Πoλιτών Που Θα Μποpούν Να Πάvε Στο Xωριό Toυς

Σε ποιους θα επιτραπεί το Πάσχα στο χωριό.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να επιτρέπει το Πάσχα στο χωριό, όχι σε όλους όμως. Αν υπάρχει μια ευνοϊκή συγκυρία φέτος στη χώρα μας που σχετίζεται με τον κορωνοϊό είναι ότι το Πάσχα πέφτει…

Σε ποιους θα επιτραπεί το Πάσχα στο χωριό.

Tι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για το θέμα;

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να επιτρέπει το Πάσχα στο χωριό. Αν υπάρχει μια ευνοϊκή συγκυρία φέτος στη χώρα μας που σχετίζεται με τον κορωνοϊό είναι ότι το Πάσχα πέφτει πιο αργά από ποτέ, συγκεκριμένα στις 2 Μαΐου.

Το ενδεχόμενο πλέον να επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό το Πάσχα, εξετάζει η κυβέρνηση. Κυβερνητικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι οι μετακινήσεις του Πάσχα μπορούν να αποτελέσουν και μια «πρόβα».

Προϋπόθεση για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, είναι να υπάρξει πτώση

ή και σταθεροποίηση των επιδημιολογικών δεδομένων, ενώ ενδέχεται να αξιοποιηθούν κα τα self test για μετακίνηση με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι τρεις κατηγορίες που ενδέχεται να ταξιδέψουν

Με δήλωση του αρνητικού αποτελέσματος στην πλατφόρμα των αυτοδιαγνωστικών τεστ, οι πολίτες θα λαμβάνουν τη σχετική βεβαίωση και την οποία θα επιδεικνύουν εάν τους ζητηθεί.

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο ελεύθερης μετακίνησης για τους πολίτες

που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Τέλος δεν αποκλείεται να επιτραπεί η ελεύθερη μετακίνηση και σε όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και έχουν ιαθεί.

Κυβερνητικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι οι μετακινήσεις του Πάσχα μπορούν να αποτελέσουν και «πρόβα» για τον τρόπο λειτουργίας του πράσινου πιστοποιητικού που υιοθέτησε η ΕΕ.

Το κυβερνητικό σχέδιο αναμένεται να έχει διαμορφωθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν τη Μεγάλη Εβδομάδα…

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button