ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Βρόμικα παιχνίδια στην υπόθεση Άννυ – Τι κοινό έχουν Μπεν- Άλεξ- Άννυ;

Ποιο και τίνων παιχνίδι παίζει η «παρέα», η οποία μετά τον ενταφιασμό της υπόθεσης Άλεξ (Βέροια) ανέλαβε να διαλευκάνει την υπόθεση (δήθεν;) τεμαχισμού της 4χρονης Άννυ από τον φερόμενο ως πατέρα της σε υπόγειο του κέντρου της Αθήνας;

Το ερώτημα προκύπτει από την απλή ανάγνωση μιας σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν λίγο η Ένωση δικαστών και Εισαγγελέων.

Διαβάστε την

Ανακοίνωση σχετικά με την εκκρεμή στο στάδιο της ανάκρισης υπόθεση της τετράχρονης μικρής Άννυ

Αναφορικά με τα αναφερθέντα κατά τη διάρκεια της εκπομπής με τον τίτλο «Καρντάσιανς» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ» της 2-6-2015, κατά την οποία ψυχίατρος με το όνομα Δημήτριος Σούρας εδήλωσε, σε σχέση με την εκκρεμή στο στάδιο της ανάκρισης υπόθεση της τετράχρονης μικρής Άννυ, μεταξύ των άλλων ότι: «Η είδηση είναι ότι ζητήσαμε να φωνάξουν τον Νικολάι, τον φίλο, να έρθει από τη Βουλγαρία και μάθαμε σήμερα ότι η κυρία ανακρίτρια δεν το δέχτηκε αυτό το πράγμα. Δεν δέχεται να έρθει ο Νικολάι για να μάθουμε την αλήθεια […]. Το ακύρωσε. Και ο κ. Γεωργίου ετοιμάζεται να πάει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών […]. Η ανακρίτρια δεν το δέχτηκε, είπε ότι δεν αξίζει να έρθει, δεν με ενδιαφέρει. Δηλαδή μας αποσπά από την αλήθεια. Ούτε καν έγινε το αίτημα, δεν το δέχτηκε. Είναι τεράστιο θέμα. Είναι κλειδί […]».

Επισημαίνουμε τα εξής:

Οι αποδιδόμενες κατηγορίες για τους χειρισμούς της κ. Ανακρίτριας στην εν λόγω υπόθεση είναι παντελώς αναληθείς, δεδομένου ότι η τελευταία ήδη από 12-5-2015, με το υπ’ αριθμ. 486/2015 έγγραφό της, περί δικαστικής συνδρομής, που απηύθυνε αρμοδίως δια της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, εκάλεσε τον προαναφερθέντα στην δήλωση, Νικολάι, κάτοικο Βουλγαρίας, προκειμένου να εξετασθεί ως μάρτυρας και συγκεκριμένα προσδιόρισε ημεροχρονολογία εξέτασης αυτού την 2-6-2015, ημερομηνία κατά την οποία αυτός, αν και παρέλαβε ο ίδιος την κλήση, δεν προσήλθε και μάλιστα στη συνέχεια η κυρία ανακρίτρια υπέβαλε νέο αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις βουλγαρικές αρχές, το οποίο διαβιβάστηκε ήδη στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να ληφθεί η κατάθεσή του στην Βουλγαρία. Συνεπώς, ο ισχυρισμός ότι «ζητήσαμε (άραγε με ποία ιδιότητα ομιλεί σε πρώτο πληθυντικό;) να εξετασθεί ο προαναφερόμενος ως μάρτυρας και η ανακρίτρια δεν δέχθηκε» δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, αλλά αντίθετα είναι απολύτως ανακριβής.

Κατόπιν των ανωτέρω, θεωρούμε ότι η ως άνω ψευδής δήλωση τόσο κατά το περιεχόμενο, όσο και κατά το ύφος αυτής, στρεφόμενη, μάλιστα, κατά Δικαστικής Λειτουργού, η οποία πάντοτε κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, ασκεί τα καθήκοντά της με την επιβαλλόμενη υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ευσυνειδησία, πλην του γεγονότος ότι συνιστά συκοφαντία εις βάρος της, επιπλέον προσβάλλει τον θεσμό της Δικαιοσύνης, αποδίδοντας σαφώς τη μομφή της συγκάλυψης της υπόθεσης εκ μέρους της Δικαστικού Λειτουργού που την χειρίζεται.

Κατόπιν αυτών, ζητούμε από :

– τον παραπάνω δηλώσαντα ψυχίατρο, καθώς και από τους συντελεστές της συγκεκριμένης εκπομπής και τους διευθύνοντες τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ» να αποκαταστήσουν την αλήθεια

– θεωρούμε απαράδεκτο τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα να αποσκοπούν στην τηλεθέαση και μόνον και να διευκολύνουν την αναζήτηση λίγων λεπτών δημοσιότητας από πρόσωπα αδαή σε νομικά ζητήματα και μάλιστα σε υποθέσεις σοβαρές, που απαιτούνται ιδιαίτεροι δικαστικοί χειρισμοί, όπως στην προκειμένη περίπτωση, αδιαφορώντας για το εάν, με τον τρόπο αυτό, προσβάλλουν την προσωπικότητα και απαξιώνουν τους θεσμούς και τα θεσμικά όργανα.

Μόνο η υπεύθυνη στάση όλων μας θα συμβάλλει στην επίτευξη του σκοπού μας, που είναι η ταχεία, ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι… και στην υπόθεση Άλεξ δεν εξιχνιάστηκε απολύτως τίποτα. Οι παιδιαστικές διαστάσεις που υπάρχουν στη δικογραφία,τουλάχιστον προς δυο άλλα ίδιας ηλικίας ανήλικα δεν εξιχνιάσθηκαν ποτέ. Μέχρι σήμερα, αν και πέρασαν 9 χρόνια,δεν βρέθηκε ίχνος του.

Στη Βέροια μετακινήθηκε η ίδια οικογένεια αθίγγανων από την Κω και το όνομά της αναμίχθηκε έντονα.
Στα διπλανά Γιαννιτσά λειτουργούσε κλινική αφαίρεσης οργάνων.Μόλις ανέλαβε εφέτης ανακριτής ο κλινικάρχης των Γιαννιτσών είπαν ότι …πέθανε αιφνιδίως.

Πρόσφατα η μητέρα και συγγενείς του μικρού Μπεν άρχισαν νέα προσπάθεια με τη συνδρομή Βρετανών αξιωματικών για να ανακαλύψουν ίχνος απο το παιδί,το οποίο φαίνεται ότι έπεσε(το 1991) θύμα απαγωγής.

Απαγωγή «μυρίζει» και στην υπόθεση Άλεξ και για την υπόθεση της Άννυ, η πρώην Υπουργός Κατερίνα Παπακώστα μας είπε ότι «έγκλημα χωρίς πτώμα δεν υπάρχει και δεν πιστεύει τίποτα από τα σενάρια πείι τεμαχισμού κλπ αν δεν υπάρξουν ακλόνητες αποδείξεις».

Ποιός λοιπόν παίζει και ποιά παιχνίδια;

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button