ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΑΝΕ ΣΗΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ… Τύμπανα Πολέμου… Ανοίγουν ΠΥΡ σε «Καράβια» και «Σπαθί»

Καταιγίδα βολών σε ΠΒΚ-Μάλεμε-Καράβια και …έχει ο Θεός!1
ALERT…

Την ενεργοποίηση της περιοχής Β του Πεδίου Βολής Κρήτης στις 8 με εναλλακτική ημερομηνία 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου από ώρα 05.00 μέχρι δύσεως ηλίου, ανακοίνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Παράλληλα, το Λιμεναρχείο παρακαλεί τους πλοιάρχους – κυβερνήτες και ναυτικούς πράκτορες των σκαφών για την αποφυγή διέλευσης από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοίνωσε ότι έχουν προγραμματιστεί βολές όπλων ευθυτενούς τροχιάς στο Πεδίο Βολής Μάλεμε, από 1 έως 4 Δεκεμβρίου από 08.00 έως και 14.00 και στις 15 Δεκεμβρίου από 08.00 έως 14.00 και από 17.00 έως και 22.00 και στις 22 Δεκεμβρίου από 08.00 έως 14.00.

Το Λιμεναρχείο ανακοίνωσε την ενεργοποίηση του πεδίου βολής “Καράβια” για δραστηριότητα πυρών στις 30 Νοεμβρίου και ώρες 13.00 και 15.00. Τέλος, το Λιμεναρχείο ανακοίνωσε και την ενεργοποίηση του Πεδίου Βολής “Σπαθι” για αεροναυτικές ασκήσεις στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Θεός Άρης ο θεός του πολέμου που έχει ενεργοποιηθεί στην Μεσόγειο Θάλασσα αναμένονται Μεγάλες Ασκήσεις και Βολές τις επόμενες ημέρες …Σε αναμονή λοιπόν !

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button