ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΛΙΨΗ ΕΦΥΓΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ Γιώργος Μαραμένος

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Μαραμένος
Θρήνος για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής ο ηθοποιός Γιώργος Μαραμένος.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση της σελίδας “Μουσικό Θέατρο” στο Facebook.

“Αρχείο Μουσικό Θέατρο. Το Βράδυ 24 προς 25. 7. 2020. Έφυγε από τη ζωή. Ο Αγαπημένος Ηθοποιός. Και Φίλος. “Γιώργος Μαραμένος” Καλό ταξίδι Γιώργο μου. Καλό παράδεισο.”

Φιλμογραφία

Φως… νερό… τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου (1968)

Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Άλκης Καραμάτος] Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Όνειρο απατηλό (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)

Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)
Η σφραγίδα του Θεού (1969)

Αμαρτωλές τσιγγάνες (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[κομιτατζής]

Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)
Μια παρθένα εκδικείται (1973)
Αληθινή ηδονή (1974) [Στέφανος]

Διεστραμμένοι πόθοι (1974)
Διεστραμμένες γυναίκες (1975) [Ερρίκος] Το ημερολόγιο της σάρκας μου (1975)
Υποταγή στη σάρκα (1975)

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button