ΚΟΣΜΟΣ

Το ‘Πε και Το ‘Καvε: Η Πpώτη Xώρα Πoυ Κλείvει Τα Σύνορα Σε Όλoυς Τoυς Tούpκους Πoλίτες! Φωτo

Το ‘Πε και Το ‘Καvε: Η Πpώτη Xώρα Πoυ Κλείvει Τα Σύνορα Σε Όλoυς Τoυς Tούpκους Πoλίτες! Φωτo

Σκληρή απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα.

Έκλεισε τα σύνορα σε όλους τους Τούρκους πολίτες και ειδικά στους κυβερνητικούς της Άγκυρας. Δεν θα δίνεται πλέον θεώρηση εισόδου σε κανένα Τούρκο πολίτη και ειδικά στα κυβερνητικά στελέχη της τουρκικής…

Σκληρή απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα.

Έκλεισε τα σύνορα σε όλους τους Τούρκους πολίτες και ειδικά στους κυβερνητικούς της Άγκυρας.

Δεν θα δίνεται πλέον θεώρηση εισόδου, σε κανένα Τούρκο πολίτη και ειδικά στα κυβερνητικά στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης και όλα αυτά ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα.

Επίσης, ενισχύονται οι προσπάθειες, διπλωματικές αυτή την στιγμή, ώστε να διωχθούν όλες οι βάσεις των Τούρκων από την χώρα.

Αυτά, ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα και παραβιάσεις στα σύνορα τους.

Το Ιράκ έκλεισε τα σύνορα σε όλους τους Tούρκους πολίτες

Ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα και παραβιάσεις στα σύνορα του Ιράκ και συγκεκριμένα στο ιρακινό Κουρδιστάν, με απόφαση του πρωθυπουργού του Ιράκ.

Δεν θα δίνεται πλέον θεώρηση εισόδου σε κανένα Τούρκο πολίτη και ειδικά στα

κυβερνητικά στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης και όλα αυτά ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα στα σύνορα του ιρακινού Κουρδιστάν.

Ακόμη ενισχύονται οι προσπάθειες, διπλωματικές αυτή την στιγμή, ώστε να διωχθούν όλες οι βάσεις των Τούρκων στο Ιράκ και ειδικότερα στην περιοχή του Ντουχοκ του ιρακινού Κουρδιστάν.

Στην Ουάσινγκτον αύριο ο πρωθυπουργός Αλ Καζιμί, συναντιέται με τον πρόεδρο Τραμπ!

Είναι γνωστό ότι το Ιράκ με πρωθυπουργό τον φιλοκούρδο Αλ Καζιμί, για χρόνια σύμβουλο του Κουρδου πρώην προέδρου Τζαλάλ Ταλαμπανί έχει την υποστήριξη των Κούρδων του Ιράκ και ειδικά του σημερινού προέδρου της δημοκρατίας του Ιράκ Μπαρχάμ Σαλίχ, που προέρχεται από το κουρδικό Κόμμα P.U.K.

Αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές στο Ιράκ, ύστερα από τις μαζικές διαδηλώσεις των πολιτών στην Βαγδάτι και σε άλλες μεγάλες πόλεις του Ιράκ και παραίτηση του πρώην πρωθυπουργού Αντέλ Αμπντούλ Μαχντί….newsbreak.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το fraptime.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button